Förutsägelser Sao Paulo Grand Prix: F1 World Championship

Sao Paulo Grand Prix Formula 1 World Championship Sao Paulo Grand Prix Formula 1 World Championship
TävlingSao Paulo GP 2023
TidSöndagen den 5 november 2023 kl. 18.00
Vår prognosSeger för Sergio Pérez
Odds0.00 (Odds kommer snart)
SpelbolagLeoVegas
Seger för Sergio Pérez
Bästa odds
1.
Fast​bet Sport
Max-bonus:
1000kr
Bonus vid 1:a insättningen:
1000kr
Bonusmatchning:
100 %
18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se
2.
Speedy​Bet Sport
Max-bonus:
1000kr
Bonus vid 1:a insättningen:
1000kr
Bonusmatchning:
100 %
18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se
3.
Expekt Sport
Max-bonus:
1500kr
Bonus vid 1:a insättningen:
Bonusmatchning:
18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor
Med förbehåll för oddsändringar (23/10/23)

Nyckeltal i Sao Paulo GP

 • Genom att vinna Qatar Grand Prix tog holländaren Max Verstappen sin tredje raka Formel 1 världsmästartitel. Han fick dubbelt så många poäng som sin närmaste rival, lagkamraten Sergio Perez.
 • Red Bull-teamet är i stort sett högst upp i teamrankingen med sina två förare på pallen, Max Verstappen på första plats och Sergio Pérez på andra plats. Resten av striden står mellan Mercedes och Ferrari, som kommer att räkna med sina två förare, Russell och Hamilton för den förstnämnda, och Leclerc och Sainz för den italienska tillverkaren.
 • På startgridden har endast fyra förare någonsin vunnit Sao Paulo GP: Lewis Hamilton, trefaldig vinnare (2016, 2018 och 2021), Max Verstappen (2019), Sebastian Vettel, också han tre gånger, (2010, 2013 och 2017) och George Russell, vinnare av den senaste upplagan 2022.

Tävlingens bana

Formula 1 Sao Paulo Grand Prix Formula 1 Sao Paulo Grand Prix

Det brasilianska loppet är en av höjdpunkterna under Formel 1-säsongen. Det första loppet på en brasiliansk bana i F1 går tillbaka till 1972, och inte ett enda år har missats sedan dess, med undantag för 2020 som ställdes in på grund av den globala covid 19-pandemin. Sedan 1990 har förarna tävlat på samma bana, Interlagos-banan, som har varit oförändrad sedan dess.

Sao Paulo GP har fått sitt rykte och sin långa livslängd tack vare sin ganska unika layout. Den har väldigt få kurvor, 15 stycken, varav de flesta är breda. Endast två ställen på banan har snävare kurvor, i början av loppet mellan kurva 1 och 2 och senare mellan kurva 8 och 10.

Banan är 4 309 kilometer lång och du måste köra 305 879 km så snabbt som möjligt, dvs. köra alla 71 varv. Det officiella namnet på banan är José Carlos Pace, för att hedra den berömda brasilianska föraren som dog tragiskt när han tävlade i Formel 1. Fransmannen Alain Prost är banans rekordvinnare med totalt 6 segrar.

Sao Paulo GP - Max Verstappen

Holländaren Max Verstappen har varit omättlig under hela säsongen och är redan Formel 1-mästare. Red Bull-föraren har gjort stora prestationer hela säsongen och har egentligen aldrig haft någon rival den här säsongen. Av de 17 Grand Prix som han har kört har Verstappen slutat på pallen 16 gånger, och ännu bättre, han har vunnit 14 av dem!

Sedan säsongsstarten har holländaren varit helt oslagbar. Han satte nyligen ett nytt rekord med 9 raka segrar i Monacos GP i Frankrike, Spanien, Kanada, Österrike, Storbritannien, Ungern, Belgien, Nederländerna och Italien. Han slutade femma i Singapore, innan han vann ytterligare två lopp i rad, i Japans Grand Prix och Qatars Grand Prix i Doha, där han officiellt tog hem titeln som världsmästare i Formel 1 2023.

Sao Paulo GP - Outsiders

För att du ska kunna följa Brasiliens Grand Prix så nära som möjligt har du här den nuvarande Formel 1-rankingen, med de 10 bästa förarna:

Förare Lag Poäng
Max Verstappen Red Bull 466 poäng
Sergio Pérez Red Bull 240 poäng
Lewis Hamilton Mercedes 201 poäng
Fernando Alonso Aston Martin 183 poäng
Carlos Sainz Jr Ferrari 171 poäng
Lando Norris McLaren 159 poäng
Charles Leclerc Ferrari 151 poäng
George Russell Mercedes 143 poäng
Oscar Piastri McLaren 83 poäng
Pierre Gasly Alpine 56 poäng

Förutom Max Verstappen är de andra 5 förarna att hålla ögonen på från Red Bull, Mercedes, Aston Martin och Ferrari, som alla kämpar om pallplatserna. Sergio Pérez för Red Bull, Lewis Hamilton för Mercedes, Fernando Alonso för Aston Martin, Charles Leclerc och Carlos Sainz Jr för Ferrari. Och låt oss inte glömma Lando Norris, som gjort några fina prestationer för McLaren.

Efter en analys av experterna har du här de bästa oddsen på en möjlig förarseger på banan, tillgängliga för dig som vill spela på Sao Paulo Grand Prix:

 • Max Verstappen (Red Bull): odds snart tillgängliga på webbplatsen LeoVegas.
 • Charles Leclerc (Ferrari) : odds snart tillgängliga på webbplatsen LeoVegas.
 • Sergio Pérez (Red Bull) : odds snart tillgängliga på LeoVegas.
 • Lewis Hamilton (Mercedes) : odds snart tillgängliga på LeoVegas.
 • Carlos Sainz (Ferrari ): odds snart tillgängliga på LeoVegas.
 • George Russell (Mercedes ): odds finns snart tillgängliga på LeoVegas.
 • Fernando Alonso (Aston Martin): odds finns snart tillgängliga på LeoVegas.
 • Lando Norris (McLaren) : odds snart tillgängliga på webbplatsen LeoVegas.
 • Esteban Ocon (Alpine) : odds snart tillgängliga på webbplatsen LeoVegas.
 • Daniel Ricciardo (Alpha Tauri) : odds finns snart tillgängliga på LeoVegas.

Sao Paulo GP 2023: Schema

För att du ska få ut det mesta av din sportbetting har du här det detaljerade schemat för Sao Paulo Grand Prix:

Tävling Datum Svensk tid
Träning 1 3 november 2023 16.30
Kvalificering 3 november 2023 20.00
Sprint Shootout 4 november 2023 16.00
Sprintkvalificering 4 november 2023 20.30
Grand Prix 5 november 2023 19.00

Sao Paulo Grand Prix 2023: Vår tippning

Än en gång ser Max Verstappen ut att gå mot en ny seger. Men med tanke på hans prestationer i förra årets GP är George Russell en konkurrent att hålla ett öga på. Dessutom kan Pierre Gasly och Esteban Ocon från Alpine-teamet ha en chans att rädda sin återstående säsong. Men för denna förutsägelse av Sao Paulo Grand Prix ger vi Sergio Pérez vinsten, eftersom han kommer att vilja avsluta sin säsong på ett bra sätt genom att sluta tvåa efter sin teamkollega.

➡️ Vår prognos? Sergio Pérez vinner 🏎️

Seger för Sergio Pérez