Cash Out 2023: Få ut en del av vinsten innan matchen är över

I vår betting guide ger vi dig all information du behöver för att kunna betta på bästa sätt. Det finns bland annat en del termer som är viktiga att känna till. Det finns också olika alternativ du kan välja mellan. Om du är ute efter den bästa oddsupplevelsen kan det dock vara ett roligt tillägg. Ett av dessa alternativ är så kallad cash out. På den här sidan kan du läsa mer om cash out bet. Vi presenterar också vissa bettingsidor med cash out.

Bästa bettingsajter 2023:

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

Bonus
1500kr
1500 SEK
Besök

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. stodlinjen.se | spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här

Cash out – vilka är de bästa sajterna med detta alternativ?

Cash out betting erbjuds inte på alla spelsajter. Vi anser dock att detta är en förutsättning för att det ska vara de bästa bettingsajterna. Enligt vår mening är de bästa sajterna de som erbjuder många olika valmöjligheter. Du som spelare ska kunna anpassa ditt spelande efter dina önskningar och behov. Bara för att du besöker betting sidor med cash out betyder det inte att du behöver spela med det. Vi tycker bara att det är en fördel att du har valet att göra det om du vill.

Förutom just betting cash out ser vi gärna att sajten erbjuder flera olika sorters betting. Dessutom bör de ha extra höga odds eller så kallade boostade odds. Givetvis är det en förutsättning att de erbjuder betting på just de sporter och ligor som du vill spela på.

De allra bästa sajterna just nu är:

 1. Fastbet Sport
 2. SpeedyBet Sport
 3. Expekt Sport

Nu vet du vilka de bästa sajterna med cash out är. Innan du sätter igång och bettar med cash out rekommenderar vi dock att du lär dig lite mer om alternativet först. Fortsätt läsa här, så får du bland annat reda på följande:

 • Vad är cash out?
 • Vad betyder cash out?
 • Vad menas med cash out?
 • Vilka är olika spelbolag med cash out?
 • Är det bra med just mobilbet cash out?

Bet cash out – vad betyder detta egentligen?

Låt oss nu gå in i närmare detalj om bet cash out. Vad är det egentligen? Det handlar helt enkelt om möjligheten att avsluta ett spel innan resultatet är bestämt. Det kallas ibland också för "stäng spel", då det är precis det du kan göra. Om du till exempel har satsat på en fotbollsmatch kan du välja cash out och därmed avsluta ditt spel innan matchen är över. Storleken på summan du får beror på om din satsning verkar leda till vinst eller förlust. Cash out kan erbjudas både i satsningar pre-match (det vill säga före matchen) och i live betting. Det kan också vara tillgängligt med såväl en enda satsning som i kombinationsspel med flera satsningar.

Cash out bet – hur hittar jag det?

Det är alltså möjligt med cash out på alla möjliga olika sorters spel. Detta betyder dock inte att det faktiskt finns i alla spel. På olika bettingsajter markeras cash out på olika sätt. Det kan vara en specifik färg, uttrycket "cash out" eller något liknande. Det bästa du kan göra för att hitta det är att titta på spelen som erbjuds. Ser du någon ikon eller liknande som verkar markera cash out-möjligheten? Om du inte hittar någonting kan du fråga kundtjänsten. De flesta bettingsajter erbjuder cash out. Om du inte ser det är därför sannolikheten ändå stor att det erbjuds. I vissa enstaka fall finns inte cash out. I så fall är det ändå bra att du frågade supporten om det. Om många spelare letar efter denna möjlighet kan sajten fundera på att lägga till den.

Bästa bettingsajter 2023:

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

Bonus
1500kr
1500 SEK
Besök

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. stodlinjen.se | spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här

Betting cash out – är det bra att använda det?

Som så mycket annat inom betting beror även användningen av cash out till stor del på magkänsla. Om den insats du lagt från början verkar leda till vinst kommer du antagligen att få tillbaka mer pengar än du satsat. Om din insats verkar leda till förlust kommer du däremot att få tillbaka mindre pengar än du satsat. De möjliga situationerna ser ut så här:

 1. Din insats ser ut att ge vinst: Ska du ta ut en liten vinst nu eller vänta och se om vinsten kan bli ännu större?
 2. Din insats ser ut att ge förlust: Ska du ta tillbaka lite pengar av din insats och inte riskera att förlora allt eller ska du vänta och se om matchen vänder och du istället vinner din satsning (med risken att förlora hela insatsen)?

En förutsättning för att använda cash out överhuvudtaget är att följa matchen för att se hur den utvecklas. Detta kan du göra på flera sätt. Du kan såklart sitta på läktaren och se matchen. I så fall kan du välja cash out på mobilen om du tycker att det verkar vara ett bra tillfälle. Du kan också följa matchen via tv eller live streaming. Många sajter erbjuder live streaming av de största matcherna. Då ser du matchen direkt i realtid.

Ytterligare ett alternativ är att utnyttja tjänsterna i en mobilapp. Många spelbolag har utvecklat bettingappar. I så fall är det vanligt att du kan tacka ja till notifieringar. Varje gång det blir mål eller händer något annat viktigt i matchen du satsat på får du en notifiering. På så sätt kan du följa matchen utan att behöva sitta som klistrad framför en skärm. För att få dessa meddelanden måste du ha tackat ja till notifieringar från appen. Gå in på inställningarna för att se att du har gjort detta innan du sätter igång. Annars riskerar du att missa någonting och hela poängen med cash out går förlorad.

Cash out betting – behöver jag tänka på något mer?

Cash out kan liknas vid live betting, men tvärtom. Det är viktigt att komma ihåg att allt kan hända i en match. En match kan vända totalt på bara några sekunder. När du funderar över cash out eller live odds (eller alla sorters betting egentligen, mer eller mindre) är det mycket som beror på slumpen. Därför ska du inte tro att du kan bli rik på betting. Du ska bara spela för att det är roligt och spännande. Du måste vara beredd på att du även kan förlora alla dina insatser. Med anledning av detta ska du bara spela för det belopp som du har råd att bli av med. Ställ in spelgränser som passar din ekonomi. Och om du skulle tippa rätt och vinna är det förstås ännu bättre!

Vanliga frågor och svar om cash out

Vad är cash out?

Cash out är möjligheten att stänga ett spel innan slutresultatet har kommit. Du har då möjligheten att få ut en del av vinsten innan matchen är slut eller få tillbaka en del av din insats om det verkar som att du kommer att förlora.

Är det bra att spela med cash out?

Om det är bra att spela med cash out eller inte beror på. Om du är på väg att vinna kan du ta ut en del av vinsten i förtid, men samtidigt gå miste om en eventuellt större vinst. Om du är på väg att förlora kan du få tillbaka en del av insatsen, men samtidigt gå miste om en eventuell vinst.

Vilka sajter erbjuder cash out?

De flesta bettingsajter erbjuder cash out på åtminstone en del av deras utbud. Kolla in de olika sajterna och fråga kundsupporten om du inte hittar cash out. De bästa sajterna att spela med cash out just nu är:

 1. Fastbet Sport
 2. SpeedyBet Sport
 3. Expekt Sport

Här har vi samlat fler artiklar som förklarar olika begrepp inom betting: