V86 – Travsport i Sverige

Det är populärt med trav & galopp i Sverige. Ett av de mest populära spelen är V86. ATG v86 startade i slutet av november 2011. Från början lanserades v86 tips som en ersättning till v64. Det skulle pågå under tio veckor, varje onsdag.

Tre bästa bettingsajterna med V86
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Introduktion till trav

V86 logga V86 logga

V86 resultat visade dock att spelarna gillade det, så det fick vara kvar. Och det är det ända fram till idag. Det kan verkligen kallas för ett lyckat försök!

Trav är som sagt mycket populärt bland svenska spelare. Travsporten har faktiskt funnits i Sverige sedan 1800-talet. Därför är det inte så konstigt att det blivit till något väldigt svenskt. Du kan läsa mer om travsport i Sverige här: sv.wikipedia.org/wiki/Travsport_i_Sverige.

Förutom att utöva trav är det också många som gillar att titta på det. I Sverige finns det många fina travbanor runtom i landet. Det anordnas måste nationella och internationella tävlingar på de flesta av dem. Faktum är att det bara är en dag om året som det inte körs några lopp alls i Sverige. Vilken dag? Julafton! Förutom julafton kan du se travlopp varenda dag. Givetvis behöver du inte åka till Solvalla, Åbytravet, Visbytravet eller någon annan av banorna för att se loppen. Många av loppen sänds också på tv.

Trav har blivit den kanske mest omtyckta sporten att spela på idag. Det kan finnas några anledningar till det. Det är givetvis roligt att det körs nya lopp varje dag. Detta gör att det finns många olika satsningsmöjligheter. Det är inte bara olika lopp varje dag. Det går också att satsa på flera olika sorters spel, vilket är roligt. (Vi skriver mer om detta längre ner.) Kanske är det också kombinationen av så många olika saker som lockar spelarna att satsa på trav. För det första gäller det att vara påläst om de olika hästarna, kuskarna och så vidare. För det andra gäller det att bygga ett bra system. För det tredje krävs också en del tur. Det går aldrig att veta hur ett resultat v86 kommer att se ut till slut. Även den som har läst massor med travtips v86 och som skulle kunna rabbla startlista v86 i sömnen, kan inte veta hur rätt v86 rad kommer att se ut. Sist, men inte minst, kan det vara chansen att vinna stort som lockar med spel på exempelvis v86 resultat idag. Rätta v86 kan ibland ge v86 tips travcash på många miljoner kronor. Prispotten är alltid riktigt stor. Sedan beror det på hur många spelare som lyckas få fram rätt v86. Potten delas nämligen mellan spelarna. Detta betyder att om det är många som tippat rätt vinner alla en något mindre summa. Om det däremot inte är så många som tippat rätt får varje vinnare istället desto större vinster var.

Vad är v86?

I v86 gäller det att i rättningsmall v86 få rätt vinnare i åtta olika avdelningar. Prispotten delas dock inte bara ut mellan de som fått åtta rätt. Det räcker med sju eller till och med sex i v86 rättningskod. Prispotten delas inte ut lika mycket för olika många rätt. Till de som fått åtta rätt i resultat v86 idag delas 40 % ut. Till de som fått sju rätt delas 20 % ut och till de som fått sex rätt 40 %. Ibland är v86 travresultat mycket överraskande. Då kan det hända att inte någon spelare klarar att få alla rätt. Om detta händer eller om det är ett mycket stort antal spelare som får sex eller sju rätt går pengarna ibland till en jackpott för nästa omgång i atg classic v86. Kriteriet är om utdelningen blir lägre än 15 kronor. Om det stämmer blir pengarna en del av en jackpott i nästa v86 onsdag.

Hur ska vi tippa v86? För det första är det viktigt att du vet hur det går till med tips v86. Du väljer först hur många hästar du vill satsa på. Om du vill kan du satsa på en enda häst. Detta kallas i så fall för en spik. Det ger givetvis mindre chans att vinna, men det blir också billigare. Det blir nämligen dyrare ju fler hästar du väljer. Detta kallas också för att systemet blir större. Det största systemet är om du väljer alla hästar. Antalet rader i systemet räknas ut genom att multiplicera antalet hästar du valt att satsa på i de åtta avdelningar som erbjuds. Om du till exempel valt två hästar i varje avdelning blir antalet rader 2x2x2x2x2x2x2x2=256 stycken. Varje rad kostar 25 öre styck. Ett sådant system kostar därför 64 kronor. Tänk på att du inte behöver satsa på lika många hästar i alla avdelningar. Om du vill kan du till exempel satsa på följande vis: 1x5x3x2x1x1x6x2=360 rader för 90 kronor.

Ibland händer det att en eller flera hästar inte kommer till start. I så fall blir v86 startlista annorlunda än det du satsat på. Oroa dig inte. Om detta händer kommer du att få så kallade reservhästar. Om du själv valt reservhästar och fyllt i dem på din kupong är det dem du kommer att få. Annars är det enligt insatsfördelningen vid tillfället du lämnade in ditt v86 tips idag.

V86 körs en gång i veckan och det är v86 resultat onsdag. Om det är en så kallad Onsdag Xpress kommer loppen att börja klockan 20:30. Detta betyder att tävlingarna delas mellan två olika banor. Det är alltid på Solvalla. Den andra banan är någon av Åby, Bergsåker och Jägersro. När tävlingarna är slut kommer v86 onsdag resultat. Under sommaren börjar v86 klockan 19:20. Detta blir då också den senaste tiden det går att satsa på omgången. Anledningen till att det är tidigare är att Onsdag Xpress inte körs under sommaren. Då körs v86 istället på en enda bana. Då kan det bli enklare att följa v86 live.

V86 finns på de här tre bästa bettingsajterna:
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Vad ska jag tänka på när jag spelar på v86?

När du sätter igång med v86 eller annan travsport kan det vara en bra idé att läsa lite olika råd och tips. Du kan börja med att läsa vår expert Johan Anderssons rekommendationer. Du kan också ta dig en titt hos v86 expressen, v86 tips Micke Nybrink eller v86 tips Niklas. Idag hittar du faktiskt v86 tips travkoll på många olika ställen. Det är lättare än någonsin förr att hitta tipsen på nätet.

Om du läser tips på nätet kanske du också lika gärna satsar på nätet. Det är riktigt enkelt att satsa online. En av fördelarna är att det då är tillgängligt när och var du vill. Så länge du har en mobil, platta eller dator med internetuppkoppling kan du spela på trav. Du behöver inte leta upp något ombud. Å andra sidan är det också väldigt enkelt att lämna in en kupong när du går förbi ett ombud. Du behöver såklart inte välja varken det ena eller det andra sättet att spela på. Du kan spela på det sättet som är som mest praktiskt för tillfället.

Vår expert Johan Andersson rekommenderar att du börjar lugnt. Med detta menar han med relativt små summor pengar, men även att du väljer själv relativt lite. Ett sätt att göra detta på är att satsa med hjälp av Harry Boy. Här väljer du bara hur mycket pengar du vill satsa. Sedan är det upp till Harry Boy att välja ut hästarna för dig. Om du vill kan Harry Boy välja alla hästar i alla lopp. När du känner dig mer bekväm kan du välja en eller ett par stycken själv och låta Harry Boy välja resten.

Ett annat sätt att inte ta på dig själv hela ansvaret är v86 tillsammans. Detta innebär att du spelar tillsammans med travexperter eller kompisar. På det sättet har du möjligheten att öka dina vinstchanser, speciellt om du själv inte känner till så mycket om trav. Du kan också delta i de stora systemen, vilket ökar vinstchanserna. Det är superenkelt att delta i Tillsammans. Du behöver inte tänka på vare sig betalningar eller administration. Du kan spela med andra människor från alla ställen i Sverige. Om du inte vet vem du ska spela med kan du enkelt gå med i ett lag som redan finns. Du har också möjlighet att skapa ett eget lag om du vill.

Efter du har satsat är det bara att luta dig bakåt och vänta på resultatet. Många gånger kan du följa loppen på tv, om du inte skulle befinna dig på travbanan förstås. Resultaten kan du bland annat hitta på nätet eller på v86 text tv.

Vad kan jag satsa på mer än v86?

Givetvis är inte trav v86 den enda möjligheten att satsa på trav i Sverige. Det finns massor med fler intressanta spelsystem inom svenskt trav. v86 idag är som sagt ett av de mest populära sätten, men du hittar också v75 och v64. Andra spännande system är Raket, Top 7, V&P, v3, v65, v5, v4, Plats, Trio, Kombo, Tvilling, Vinnare, Lunch Dubbel, Dagens Dubbel och Grand Slam 75.

Vilket system du än väljer att spela på är det alltid viktigt att spela lagom mycket. Detta betyder att lägga lagom mycket pengar och tid på ditt spelande. Exakt hur mycket detta är beror på från spelare till spelare. Lägg handen på hjärtat och var ärlig mot dig själv, så vet du oftast vad som är lagom för dig. Om detta inte räcker kan du alltid ta hjälp av Stödlinjen eller andra fristående organisation med mycket kunskap inom ansvarsfullt spelande. Lycka till!

Läs mer om andra sorters trav, annan betting, casino med mera här: