Så här bettar du på Dota 2-matcher med möjlighet att vinna stort

Dota 2 är en av de mest populära e-sportarna i världen, med miljontals fans som tittar på live-matcher varje år. Om du är ett fan av Dota 2 och letar efter ett sätt att öka spänningen i din tittarupplevelse, så är vadslagning eller såkallad Betting på Dota 2-matcher den perfekta lösningen. Betting Online Sverige är fansens favorit för Dota-betting, och i det här blogginlägget visar vi dig hur du kan börja satsa pengar på de matcher du redan tittar på.

Bettingsajter som erbjuder Dota 2
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Skapa ett konto hos en av våra spelpartners

Det första du behöver göra är att skapa ett konto på vår webbplats. Detta tar bara några minuter, och när du väl har registrerat dig kan du börja placera spel direkt. Vi accepterar ett brett utbud av betalningsmetoder, så du kan välja den som passar dig bäst.

Sätt in en summa som passar ditt bettande

När du har registrerat dig och satt in lite pengar på ditt konto är det dags att börja placera spel. Du kan satsa på allt från det vinnande laget till antalet kills i en viss match. Om du inte vet var du ska börja har våra experter skapat en lista med rekommenderade spel som kan hjälpa dig att komma igång.

Njut av matchen men tänk på att det kan gå åt båda håll

När du har placerat ditt spel är allt du behöver göra att luta dig tillbaka och njuta av matchen. Om din förutsägelse slår in kommer du att vinna pengar! Så enkelt är det. Så vad väntar du på? Registrera dig nu och börja betta!

Börja betta på Dota 2 idag!

Betting på Dota 2-matcher är ett bra sätt att göra det mer spännande att se på matcherna. Med Betting Online Sverige är det enkelt att komma igång, och våra experter finns alltid på plats om du behöver hjälp. Så varför inte registrera dig redan idag och se hur roligt det kan vara att satsa på Dota 2?

1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Såhär började allt och därför blev Dota 2 populärt

Dota 2 är ett populärt datorspel som släpptes 2013. Spelet är en uppföljare till Defense of the Ancients (DotA), som var en mod för Blizzard Entertainments Warcraft III: Reign of Chaos. Dota 2 är ett multiplayer online battle arena (MOBA)-spel som ställer två lag med fem spelare mot varandra. Målet med spelet är att förstöra fiendens "Ancient", som ligger i mitten av deras bas.

Det finns tre olika lanes i Dota 2, och var och en har sin egen uppsättning torn som måste förstöras innan fiendens ancient kan nås. Spelare kan också tjäna guld genom att döda creeps, som är datorstyrda enheter som regelbundet dyker upp i varje körfält. Detta guld kan användas för att köpa föremål som hjälper hjältar att slåss mer effektivt.

Det finns 10 olika klasser i Dota 2, och var och en har en unik uppsättning förmågor.

Klasserna är:

 1. Carry
 2. Dispatcher
 3. Initiator
 4. Support
 5. Jungler
 6. Offlaner
 7. Roamer
 8. Solo middle laner
 9. Midlaner
 10. Hard support

Några populära hjältar inkluderar Juggernaut, Timbersaw och Sven. Varje hjälte har fyra unika förmågor som måste höjas i nivå under spelets gång för att bli mer effektiva i strid. Spelare kan också välja att köpa föremål till sina hjältar med det guld de har tjänat.

Föremål ger hjältar möjligheten att bättra på sin statistik eller förmågor som kan visa sig ovärderliga i stridens hetta. Vissa objekt kan till och med uppgraderas till mer kraftfulla versioner med tiden. Att välja rätt föremål är en viktig del av att spela Dota 2 effektivt och kan betyda skillnaden mellan att vinna och förlora en match.

Skillnaden mellan typer av hjältar i Dota 2

 • Strength – Styrkahjältar är hjältar som ofta tar mycket stryk i såkallade teamfights som utsätter stor fysisk skada. De har hög hälsa och rustningar, men låga manapooler och saknar rörlighet. Vanliga styrkehjältar inkluderar Axe, Pudge, Sven och Tusk.
 • Agility – Agility hjältar är mobila närstridshjältar men även sådana som kan göra skada på distans. De har låg hälsa men hög attackhastighet och rörelsehastighet. Vanliga agilityhjältar inkluderar Anti-Mage, Bounty Hunter, Juggernaut och Phantom Lancer.
 • Intelligens – Intelligenshjältar är olika magiska användare som utsätter stor magisk skada. De har låg hälsa men höga manapooler och kraftfulla trollformler till sitt förfogande. Vanliga intelligenshjältar inkluderar Crystal Maiden, Death Prophet, Pugna och Storm Spirit.

Dem bästa föremålen att köpa i Dota 2

Dota 2 är ett komplext spel med många olika hjältar, förmågor och föremål. Det kan vara svårt att veta vilka föremål du ska köpa till din hjälte för att ge dem de bästa chanserna till framgång.

Vi kommer också att diskutera när det är lämpligt att köpa dessa föremål och hur de kan användas för att hjälpa dig att vinna matcher.

Juggernaut är en av de mest populära Dota-hjältarna, och det är inte utan anledning. Han är en kraftfull krigare med medel för att slå ut även de starkaste motståndarna. Hans förmågor gör att han kan ge stora mängder skada och han är relativt lätt att spela. När det gäller föremål har Juggernaut mest nytta av dem som ökar hans attackkraft eller ger honom extra hälsa.

Ett av de bästa föremålen för Juggernaut är Blade of Alacrity. Detta föremål hälsa och några fantastiska förmågor. De bästa föremålen för Juggernaut är föremål som hjälper honom att överleva i strid och ge mer skada. Blade Mail är ett bra föremål för Juggernaut eftersom det ger honom rustning och skadereflektion. Det är ett bra föremål att ha om du möter en annan Juggernaut eller en annan hjälte som orsakar fysisk skada.

Ett annat bra föremål för Juggernaut är Satanic. Det här föremålet ger honom extra hälsa och lifesteal, vilket innebär att han kan stanna kvar i strider längre och gå segrande ur striden. Satanic är särskilt användbar mot lag med stora skademöjligheter där du måste överleva en längre tid.

Timbersaw är en annan populär hjälte som är känd för sina tankliknande förmågor. Han har hög hälsa och kan ge mycket skada med sina sågblad. Timbersaw spelas bäst som en stödkaraktär, men han kan också spelas som solohjälte. När det gäller föremål har Timbersaw mest nytta av de som ökar hans hälsa eller ger honom extra skada.

Det bästa föremålet för Timbersaw är Assault Cuirass. Detta föremål ger honom extra rustning och skada, vilket är perfekt för en supportkaraktär. Assault Curiass ger honom också förmågan att snabba upp sina allierade hjältar, vilket kan vara ovärderligt i en lagkamp. Ett annat bra föremål Timbersaw är Heart of Tarrasque. Det här föremålet ger honom extra hälsa och regeneration, vilket innebär att han kan stanna kvar i en strid längre och gå segrande ur den.

Sven är en annan populär Dota-hjälte som är känd för sin styrka och hållbarhet. Han är en kraftfull krigare med förmågan att dela ut stora mängder skada. Sven spelas bäst som solohjälte eller initiator. När det gäller föremål har Sven mest nytta av dem som ökar hans attackkraft eller ger honom extra hälsa.

Det bästa föremålet för Sven är Monkey King Bar. Detta föremål ger honom extra skada och möjligheten att penetrera fiendens sköldar, vilket innebär att han kan stanna kvar i en strid längre och gå segrande ur den. MKB är särskilt användbar mot lag med hög skadepotential där du måste överleva länge. Ett annat bra föremål för Sven är Assault Cuirass. Det här föremålet ger honom extra rustning och skada, vilket är perfekt för en initiativtagare.

När det gäller att välja föremål till din hjälte i Dota är det viktigt att tänka på följande: vilka styrkor och svagheter din hjälte har, vilken roll han eller hon har i laget och vad det andra laget består av. Med denna information i åtanke kan du göra välgrundade val om vilka föremål som hjälper dig att vinna matcher.

Läs mer om andra lite vanligare sporter, online casino med mera här: