Mobilt BankID recension - Sveriges säkraste betalningsmetod för betting

Av alla de betalningsmetoder som erbjuds inom betting idag är mobilt bankid helt klart den bästa. Bankid för betting och sport är egentligen ingen betalningsmetod som sådan. Istället fungerar mobilt bankid tillsammans med diverse betalningsalternativ. Detta gör identifieringen snabb, enkel och säker. Här kan du läsa mer om BankID i allmänhet och BankID för betting.

Top Bookmakers
Bonus
2500kr+ 200 Free Spins
Besök

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

18+ år. | Regler och villkor gäller. | Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

18+ år | Insättning och spel på 100 kr. (min. odds 1.6) eller mer inom 60 dagar krävs | Min. insättning 100 kr. | Freebet på 100 kronor | Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningkrav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Klicka för Regler&Villkor | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se

18+. Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt. stodlinjen.se

Vad är Mobilt BankID för något?

BankID

Det är väldigt enkelt att skaffa bankid. Du gör det på din internetbank, till exempel Bankid Swedbank, Nordea Bankid eller Handelsbanken Bankid. Mobilt BankID i Sverige är som sagt inte en betalningsmetod. Mobilt bankid är istället ett sätt att identifiera dig på nätet. När man talar om bankid för betting och sport betyder det att mobilt bankid används för att bekräfta en insättning för spel inom betting och sport. Det kan också vara användning av bankid app när det är dags att ta ut pengar. Det som är så praktiskt med mobilt bankid är att det både bekräftar din identitet och dina överföringar. På detta sätt slipper du till exempel fylla i registreringsformulär eller skicka in dokument. En bankid app kan också användas för mycket mer än bara bankid för betting och sport. Du kan till exempel använda den på Skatteverkets sajt, CSN:s sajt med mera. Mobilt bankid är helt enkelt en e-legitimation, det vill säga en legitimation som fungerar på nätet. Tänk på att du kan komma åt mycket känsliga saker med din bankid app, såsom ditt bankkonto. Om du blir av med din mobil måste du därför se till att spärra ditt bankid på direkten.

Hur fungerar BankID inom betting?

Det är alltså riktigt enkelt och snabbt med bankid för betting och sport. För att skaffa bankid är det bara att ladda ned bankid först. När du sedan vill börja spela med det slår du två flugor i en smäll. När du bekräftar din första insättning registrerar du dig samtidigt med bankid för betting och sport. Inom några sekunder kan du börja satsa. Om du känner för att ta ut dina pengar från sajten slår du återigen två flugor i en smäll! När du bekräftar ditt uttag identifierar du dig samtidigt med hjälp av BankID. Eftersom du inte behöver skicka in några andra bekräftande dokument får du ut dina pengar inom några minuter. Detta beror på att bankid är så snabbt. Det beror också på att betalningsmetoder som Trustly och Swish är så snabba.

Mobilt BankID som betalningsmetod vid betalning

För att kunna använda den här metoden måste du som sagt först skaffa bankid. Detta gör du snabbt och enkelt via din onlinebank. Oftast finns det en länk där det står skaffa/ladda ned bankid eller något liknande. Klicka där, så bör du vara igång på momangen. Om något är oklart är det bara att kontakta din bank. För att kunna satsa på sport och betting måste du ha ett bankid. I enlighet med den svenska spellagen måste nämligen alla spelare registrera sig en gång med BankID. Du använder också BankID om du skulle vilja stänga av dig själv från spel med licens på Spelpaus.

Fördelar & nackdelar med Mobilt BankID

Det finns många fördelar med den här metoden. Det är för det första snabbt och enkelt. Det är lätt att testa många olika sajter, eftersom det är så smidigt. Dessutom är det säkrast att använda BankID. Dina inloggningsuppgifter kan inte hamna i fel händer. Du behöver inte heller uppge några känsliga uppgifter. Det är helt klart att BankID har en ljus framtid framför sig.

FAQ - Vanlige frågor

Vad betyder mobilt BankID inom betting?

Mobilt BankID är helt enkelt sättet du bekräftar betalningar med inom betting online. Detta är det säkraste möjliga sättet. Eftersom mobilt BankID även bekräftar din identitet behöver du oftast inte registrera dig i ett separat steg om du använder en betalningsmetod med BankID. Detta gör att hela processen går mycket snabbare.

Hur kan jag betala med mobilt BankID för betting?

Mobilt BankID är inte en betalningsmetod som sådan. Det är istället en metod för att bekräfta överföringarna (och din identitet). BankID används bland annat vid överföringar med Trustly.

Är mobilt BankID bra vid betalningar för betting?

Ja, mobilt BankID är den bästa metoden för betalningar. För det första slipper du en separat registrering om du bekräftar dina överföringar med BankID. För det andra medför det snabba uttag. För det tredje är BankID den säkraste identifieringsmetoden på nätet idag.