V64 – En populär travsport

I Sverige har det varit populärt att satsa på trav & galopp under många år. Från början var det såklart tal om att faktiskt besöka travbanan och se till exempel v64 resultat. Sedan var det många som började besöka ombud för v64 runtom i landet.

De bästa bettingsajterna med V64
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

V64 på nätet

V64 logga V64 logga

Idag går det såklart att satsa på och sedan se diverse resultat v64 även på nätet. Det är fortfarande många som spelar hos ombud och till och med på själva travbanorna. Det är dock väldigt praktiskt att satsa på nätet. Det är tillgängligt när som helst och var som helst. Dessutom är det möjligt att surfa runt litegrann för v64 tips från diverse experter. Dessa kan ge dig bra råd, så att du kanske oftare satsar rätt.

Längre ner i den här artikeln hittar du till exempel tips från vår egen expert, Johan Andersson.

Introduktion till trav

Travsporten är som sagt ganska stor i Sverige. Svenskar har gillat att satsa på hästar under lång tid. Det kan nästan räknas som svensk kultur. Det finns flera kända hästar och kuskar. Många av dem har varit med och tävlat under flera år. Några exempel på kända hästar är Ina Scot, Victory Tilly och Legolas. Du kan läsa mer om travsport här: sv.wikipedia.org/wiki/Travsport.

Det finns många olika sätt att satsa på hästar idag. Med det menar vi inte ombud eller nätet, vilket vi nämnde ovan. Vi syftar istället på olika spelsorter. Det finns till exempel v4, v86, v75 och Harry Boy. Det finns lopp med jackpott och lopp utan. Det går att spela före loppet eller live. Det går att köpa butiksandelar och det går också att "spela tillsammans". Det finns helt enkelt mängder med möjligheter för den som vill spela på hästar i Sverige idag.

Vad är v64?

ATG v64 har funnits sedan 1999. Grunden är att man behöver hitta de som vinner i sex olika avdelningar. Sedan tas hela potten och delas. Alla de som har lyckats få fyra, fem eller sex rätt på sina kuponger delar på potten. En slags variant av v64 idag är V6. Om du väljer att spela på V6 väljer du bort möjligheten att vinna på fyra eller fem rätt. Då vinner du nämligen bara vid sex rätt. Om du vinner, vinner du däremot desto mer. Du vinner 2,5 gånger utdelningen om du lyckas pricka in sex rätt.

I vanliga fall vinner du annars som sagt på fyra, fem eller sex rätt v64. Alla vinner dock inte lika mycket. Det är ganska intressant att potten inte fördelas jämnt mellan de olika vinnarna. Istället går 40 % till de som har fyra rätt, 40 % till de som har sex rätt och endast 20 % till de som har fem rätt. Det finns också en möjlighet att vinstpengarna kan gå till en slags jackpott. Detta händer till exempel om ingen spelare lyckas pricka in sex rätt. Det kan också hända om ett ovanligt stort antal spelare får fyra eller fem rätt. Om utdelningen skulle bli mindre än 7 kronor hamnar pengarna i en jackpott istället. Vilken jackpott de hamnar i är förutbestämt. Från v64 tips måndag går de till tisdag. Från v64 tips tisdag går de till torsdag. Från v64 tips torsdag går de till fredag. Från v64 tips fredag går de till måndag. Det enda undantaget är egentligen v64 galopp. Här går det nämligen från en söndag till nästa söndag.

Hur stor själva vinsten är för rätta v64 beror väldigt mycket på. I v64 delar nämligen alla vinnare på hela utbetalningen. Detta betyder att man kan vinna mer eller mindre beroende på hur många andra som också vinner. Om de hästar som vinner är de som många trott på kommer vinstpengarna att delas mellan många spelare. Då vinner varje spelare en mindre summa. Om det däremot är mer otippade hästar som vinner kommer det att vara färre spelare som satsat rätt. Därmed blir vinsten för var och en av dem betydligt större.

För att sätta igång med just tips v64 bör du veta att du får satsa på hur många hästar du vill i varje avdelning. Du kan satsa på en enda häst eller satsa på alla. Du betalar dock per häst. Ju fler du satsar på, desto mer behöver du betala. Det kallas också att systemet blir större på det sättet. En vald häst i var och en av avdelningarna (sex totalt) kallas för en rad. Priset är 1 krona per rad. Om du vill räkna ut hur mycket du ska betala för hela spelet tar du därför antalet hästar multiplicerat med varandra i alla sex avdelningar. Om du till exempel valt tre hästar i var och en av avdelningarna kostar det 3x3x3x3x3x3=729 kronor. Du behöver inte heller välja samma antal hästar i alla lopp. Du kan till exempel också spela på det här sättet: 1x2x3x1x4x1. Då blir priset bara 24 kronor.

I vissa fall kan det hända att du har tänkt dig att spela och plötsligt ser du att hästen du valt inte finns med på v64 startlista. I så fall får du automatiskt en reservhäst. Det kan antingen vara en som du fyllt i på din kupong när du fyllt i din startlista v64 eller bestäms det via insatsfördelningen vid speltillfället.

Vad ska jag tänka på när jag spelar på v64?

Innan du börjar spela på v64 finns det några saker att tänka på. Vår expert Johan Andersson rekommenderar först och främst att du börjar med vanligt trav, det vill säga inte exempelvis v64 live. På det sättet kan du i lugn och ro välja dina hästar. Om du vill kan du surfa runt lite på nätet bland diverse travtips v64. Det finns v64 tips idag på alla möjliga olika sajter. Det är viktigt att du kollar vilken sajt du egentligen läser på. Kan det vara en sajt som sponsras av någon med intresse att du satsar på just en speciell häst? Eller är det en neutral nyhetssajt? Genom att läsa tipsen kan det hända att du kommer närmare v64 rättningskod i dina satsningar. Det är dock verkligen inte säkert. Det är ingen som kan veta hur ett lopp med hästar kommer att sluta. Allt är bara spekulationer. Det bygger givetvis på riktig information, såsom hästens tidigare resultat, hästens form och så vidare. När det väl gäller kan dock allt hända. Det blir faktiskt ganska ofta överraskande v64 resultat idag. Detta är kanske också en av anledningarna till att det är så roligt att satsa på hästar.

Vad gäller nybörjare tipsar Johan Andersson om Harry Boy. Detta är en suverän tjänst, där Harry Boy kan hjälpa dig att välja ut vilka hästar du ska satsa på. Det finns flera olika nivåer av spel i Harry Boy. På alla nivåer måste du välja hur mycket pengar du vill spela för. Därefter kan du antingen låta Harry Boy välja alla hästar för dig eller kan du välja några stycken och låta honom välja resten. Detta gör att du också kan utveckla ditt spel med Harry Boy. Till en början kanske du låter honom välja alla och sedan allt färre. Det är faktiskt inte bara nybörjare som kan ha glädje av Harry Boy. Den som känner för att lägga ett spel snabbt kan också göra det på det här sättet. Istället för att sitta och fundera över hur du ska satsa är det bara att bestämma summan, så är det färdigt. Inom Harry Boy kan du också få spel till flera olika tävlingar samtidigt, vilket kan vara roligt.

V64 erbjuds på dessa bästa bettingsajter:
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Vad kan jag satsa på mer än v64?

Vad finns det då mer än bara trav v64? Efter du läst våra v64 tips förslag och testat att spela kanske du blir sugen på att satsa på något annat. Du kan som sagt även här börja med Harry Boy för andra sorters tävlingar och spel. Några av de system som erbjuds idag är v75, v86, Grand Slam 75, Dagens Dubbel, Lunch Dubbel, Vinnare, Tvilling, Kombo, Trio, Plats, v4, v5, v65, v3, Vinnare och Plats, Top 7 och Raket.

Det är enklare än någonsin förr att satsa på hästar. Du kan såklart fortfarande göra det på travbanor och via ombud. Du kan dock lika gärna göra det online. Det är bara att öppna ett konto på en spelsajt. Då blir alla system, tävlingar och spel tillgängliga via datorn, plattan och mobilen.

Vi rekommenderar att du väljer en spelsajt med licens i Sverige. Här kan du känna dig som säkrast. Det är också som lättast att spela lagom mycket här. Du ställer in gränser för hur mycket du vill spela med och kan sedan inte spela mer än så. Du kan också göra olika självtest, om du känner dig orolig för ditt spelande. Personalen på de olika spelbolagen bör kunna hjälpa dig om du har frågor. Dessutom finns också alltid Stödlinjen. Här har personalen mycket erfarenhet av spelande. De svarar gärna på dina frågor och kan även ge mer specifika råd och tips. Kom dessutom ihåg att Spelpaus finns. Här är det möjligt att ställa in en tidperiod och ta en paus från allt spel med pengar. Detta omfattar i så fall alla licensierade spelbolag, både på nätet och hos ombud runtom i landet. Så länge du spelar lagom mycket kan du se fram emot en riktigt rolig och spännande upplevelse!

Läs mer om andra sporter det går att satsa på, casinon med mera här: