Mastercard – din guide för betting

Bland de betalningsmetoder som godkänns på bettingsajter kan du ganska ofta se Mastercard. Det är riktigt enkelt med Mastercard betting, faktiskt lika enkelt som vilken annan kortbetalning som helst på nätet. I vilket fall som helst får du i den här artikeln svar på frågan: hur använder man Mastercard inom betting?

Sveriges bästa bettingsajter om du vill betala med Mastercard

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här. stodlinjen.se

+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr | Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet | Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Gilltig i 60 dagar. stodlinjen.se

+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr | Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet | Bonus-Regler och Villkor gäller | Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela AnsvarsfulltGilltig i 60 dagar. stodlinjen.se

18+. Endast nya spelare, engångsbonus • Minsta insättning är 100 kr • Bonusen sätts in på dina bonustillgångar omedelbart • Omsättning av bonusen måste ske inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre • Det här erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden • stodlinjen.se

Vad är Mastercard?

mastercard logo

Mastercard är ett av de mest välkända svenska betalkorten. Det finns några olika sorter. Rent allmänt kan korten delas in i två stora sorter. Med en sorts kort betalar du direkt och med den andra efteråt. Den första sorten brukar kallas för betalkort eller bankkort och den andra kreditkort. Inom kreditkort finns också flera olika sorter. Mastercard Standard är grundkortet.

Om du vill få lite fler fördelar väljer du istället Mastercard Guld. Mastercard Platinum kan ge dig tillgång till VIP-lounger, belönande bonusprogram med mera. World Mastercard passar speciellt bra för den som gillar att resa. Här kan du nämligen till exempel få en extra bra reseförsäkring. Om du vill ha en ännu lyxigare reseupplevelse väljer du World Elite Mastercard. Du är välkommen att läsa mer om Mastercard hos https://www.mastercard.se/sv-se.html.

Hur gör du en överföring med Mastercard för betting?

Det är som sagt superenkelt att göra en betalning med Mastercard för att betta med. För det första måste du såklart ha ett Mastercard-kort. För det andra måste sajten du vill satsa på godkänna Mastercard. De flesta sajter godkänner kortbetalningar, men inte alla. I vissa fall kan de också acceptera Mastercard vid insättning, men inte vid uttag. Kolla vad som gäller på den sajten du vill betta på.

Om du ser att Mastercard är tillgängligt väljer du helt enkelt den metoden. Därefter fyller du i summan du vill sätta in, följt av namn, kortnummer och så vidare. Nästan varenda svensk har någon gång gjort en kortbetalning på internet och vet hur enkelt det är.

Är Mastercard den bästa metoden för dig inom betting?

En fördel med Mastercard är att det är så enkelt att använda det. Dessutom behöver du inte öppna något konto eller ladda ned någon app. Så länge du har ett Mastercard-kort är det bara att använda det. Det är också en fördel att de flesta bettingsajterna accepterar insättningar med Mastercard.

En nackdel är dock att du behöver uppge ditt kortnummer. Det kan kännas lite osäkert att göra det. Tänk om sajten inte är pålitlig. Tänk om någon obehörig får tillgång till dina kortuppgifter. Om det är ett bankkort kan de då tömma hela ditt bankkonto och om det är ett kreditkort kan de använda ännu mer än så.

Vilka andra betalningsmetoder erbjuds på bettingsajter?

Om du beslutat dig för att inte använda just Mastercard för betting behöver du hitta en annan metod som du tror passar dig bättre. En betalningsmetod för betting som är mycket lik Mastercard är Visa. Om du inte gillar Mastercard kommer du nog dock inte heller att gilla Visa. I så fall kan vi rekommendera e-plånböcker som Skrill och Neteller. Med dem behöver du inte uppge några känsliga uppgifter alls. Andra populära metoder är Trustly och Swish. Här sker identifiering med BankID, vilket är den säkraste metoden i Sverige idag. En stor fördel med just dessa metoder är att uttagen också går riktigt snabbt. Det betyder att du kan betta, vinna och få ut dina vinster på bara några minuter. Håll tummarna för att ditt favoritlag hållet måttet!