Premier League 2023/24

Premier league Premier league

sportevenemang är lika efterlängtade som Englands Premier League! Premier League 2023/2024 drog igång den 11 augusti och pågår fram till 19 maj 2024. Läs vidare för att ta reda på var du hittar bäst odds för EPL samt vilka kanaler som sänder matcherna!

Betta på Premier League
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Premier League 2023/24

Information om Premier League
Datum: 11 augusti 2023
-
19 maj 2024
Antal klubbar: 20 st
Antal matcher: 38 st / klubb
Regerande mästare: Man. C.
Flest titlar: Man. U. (13)
Land: England
Federation: Football Association
(FA)

Veckans match - vårt bettingtips

Omgång 11
Man City vs Liverpool
25 november, kl 13:30
Man City
1.67
X
4.50
Man City
4.70
Vårt speltips:
Man City vinner & båda lagen gör mål

premier-league-logo premier-league-logo

Förhandstips Premier League 2023/2024

Vilket lag vinner Premier League 2023/2024? Och vilken spelare vinner skytteligan? För att göra en så bra bedömning som möjligt av detta kollar vi bland annat på vem vann Premier League 2023, men också på lagens och spelarnas nuvarande form och tidigare prestationer.

Spelbolagen erbjuder nu en hel del olika odds inom Premier League och de två kanske mest populära är just vem som kommer att bli skyttekung samt vilket lag som kammar hem vinnartiteln. Fjolårets vinnare Manchester City är även i år förhandstippade och deras toppspelare Erling Haaland spås återigen att bli skyttekung.

Odds på vinnare av Premier League 23/24:

 1. Manchester City 1.65
 2. Arsenal 5.50
 3. Liverpool 5.50
 4. Tottenham 15.00
 5. Manchester United 67.00
 6. Chelsea 81.00

Odds på vinnare av Premier League 23/24 förutom Manchester City:

 1. Arsenal 2.40
 2. Liverpool 2.50
 3. Tottenham 6.50
 4. Manchester United 26.00
 5. Chelsea 34.00

Odds på skytteligan i Premier League 23/24:

 1. Erling Haaland 1.28
 2. Mohamed Salah 6.00
 3. Heung-Min Son 13.00
 4. Ollie Watkins 26.00
 5. Alexander Isak 34.00

* (Med förbehåll för oddsändingar)

Hitta fler bra odds på skytteligan i Premier League hos LeoVegas. Vi rekommenderar dock att du jämför oddsen med andra spelbolag. Besök därför även Unibet eller Betway för att hitta de bästa allra bästa oddsen för dig.

Läs vidare för ännu fler tips på de bästa sajterna för tips Premier League. Nedan listar vi nämligen de bästa sajterna för speltips Premier League. På dessa sajter kan du lägga dina första odds på säsongens PL matcher idag.

Bästa sidorna för Premier League betting

premier league premier league

Att tippa Premier League är möjligt hos så gott som alla spelbolag då English Premier League är ett populärt sportevenemang världen över. Men var hittar du bäst odds Premier League? Nedan listar vi de bästa spelbolagen för dig som vill spela på Premier League. Läs igenom våra tips och hitta rätt spelsajt för dig.

LeoVegas

Hos LeoVegas erbjuds du snabb live betting och riktigt bra live odds! Som om inte det vore nog har du dessutom möjlighet att live streama populära matcher hos LeoVegas. Detta gör dem till den perfekta sajten att lägga dina Premier League odds 2023/24.

Mr Green

På Mr Green hittar du konkurrenskraftiga odds på Premier League. Betta på allt från vem som vinner en match till mer avancerade bet som totalt antal offside i en specifik match. Hos Mr Green hittar du även bra statistik för att kunna göra informerade beslut.

William Hill

William Hill är en av de spelsajter som vi anser erbjuder bäst Premier League betting. Du sorterar lätt bland de olika EPL oddsen som består av allt från totalt antal mål och dubbelchans till totalt antal kort. Du hittar massor av valmöjligheter.

Bethard

Även hos Bethard kan du spela på Premier League. De erbjuder ett stort och varierat utbud av odds på samtliga EPL-matcher, vilket ger dig många bra valmöjligheter. Du kan redan tippa på vilket lag som kommer att vinna samt vem som vinner EPL skytteligan.

Unibet

Om du vill tippa Premier League 23/24 är Unibet ett bra val. Här hittar du de bästa oddsen på samtliga Premier League-matcher men också på vinnarspel såsom vilken spelare som kommer att göra flest mål och vilket lag som kammar hem guldet.

10bet

Även 10bet erbjuder riktigt bra odds på PL matcher. Ladda ner deras app för snabb och smidig Premier League betting direkt i mobilen. Välj mellan ett stort antal valmöjligheter när det kommer till odds på PL 23/24.

Casumo

Casumo är mer än bara ett casino. De erbjuder även en riktigt bra oddsavdelning där du kan lägga flera olika spel på Premier League och många andra sporter. Lägg dina PL odds redan idag för chansen att vinna med de bästa oddsen.

Betway

Betway är en välrenommerad bettingsida sedan många år tillbaka och givetvis erbjuder de ett brett utbud av odds på Premier League. Numera har de dessutom en ny Bet Builder som hjälper dig att skapa en kupong med dina personliga val.

Betsson

Hos Betsson har du möjlighet att lägga massor av olika odds på Premier League. Allt från odds på matchresultat till vinnarspel presenteras i ett snyggt och lättnavigerat format och du lägger enkelt ett spel både från datorn och mobila enheter.

Tippa på Premier League 23/24
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Spela på Premier Leauge 2023/2024

premier league premier league

Om du har tänkt lägga odds på PL idag kan det vara klokt att ha koll på vilka olika typer av bets det är möjligt att satsa på. Idag erbjuder nämligen de flesta spelbolagen massor av olika bettingalternativ. Nedan går vi igenom de vanligaste typerna av fotbollsodds.

Bästa bets du kan lägga

Det kan vara svårt att veta vad du ska satsa på. Här kommer därför våra bästa Premier League speltips och hur du spelar på dem.

Vinnare av ligan

Vem vinner Premier League 23/24? Det är precis det du ska gissa när du lägger ett odds på vinnare av ligan. Det lag i Premier League med lägst odds just nu är Manchester City, vilket betyder att de är förhandstippade att återigen vinna hela ligan.

Satsa på vilket lag som vinner EPL hos:

Matchresultat (med eller utan handikapp)

Odds på ett matchresultat innebär att du satsar på hur du tror att en match kommer att sluta, alltså vilket lag som vinner eller att det blir oavgjort. Satsar du med handikapp startar matchen på ett visst resultat, exempelvis 3-0. Det är vanligt att det finns 3-vägshandicap och Asian Handicap odds på Premier League matcher.

Handikapp betyder alltså att du ger något av lagen en för- eller nackdel, innan matchen börjar. I Asian Handicap går det inte att vinna på oavgjort, utan din insats betalas då tillbaka. Handicap odds betalar i regel bättre än ett vanligt odds på matchresultat.

Exempel på spel med handikapp:

I matchen mellan Burnley och Manchester City spelar du på Man City med "startar 2-0". Burnley startar alltså med två mål vid avspark. Om Man City sedan vinner med tre eller fler mål går ditt spel in.

Satsa med Asian handicap hos:

Satsa med 3-vägshandicap hos:

Antal mål

Du kan exempelvis lägga odds på hur många mål som kommer att göras i en match samt hur många mål respektive lag kommer att göra. Det går ofta också att betta på om båda lagen kommer göra mål eller inte samt hur många mål som görs i första halvlek.

Satsa på antal mål hos:

Över/Under

När det kommer till antal mål går det att lägga PL odds på att ett lag kommer att göra fler eller mindre än ett visst antal mål. Detta kallas för över/under.

Satsa på över/under hos:

Målgörare

När det kommer till matchens målgörare har du möjlighet att satsa på vem som kommer göra det första målet i matchen men också vem som kommer göra mål eller vem som inte kommer göra något mål. Givetvis finns ofta även ett odds för “inga mål”.

Det går också att satsa på vem som kommer att göra flest mål under hela tävlingen, alltså vem som blir skyttekung.

Satsa på målgörare hos:

Antal hörnor

Du kan satsa på hur många hörnor det blir i en match. Här är det frågan om över/under odds. Det går att satsa på totala hörnor i matchen, men också hur många hörnor respektive lag får i matchen. Du kan också satsa på antal hörnor i första halvlek eller vilket lag som får flest hörnor.

Satsa på antal hörnor hos:

Spela med Stryktipset

Stryktipset är förmodligen den populäraste spelformen i Sverige och går ut på att tippa 1, X eller 2 på 13 utvalda fotbollsmatcher. Det går givetvis att tippa på PL matcher i Stryktipset.

För att tippa väljer du alltså om du tror att hemma- eller bortalaget vinner eller om matchen slutar oavgjort. Det går också att halv- eller helgardera genom att kryssa i två eller alla tre alternativ.

Det finns olika system att välja mellan för att öka dina vinstchanser om du tycker att det är svårt att gissa hur det ska gå i matcherna. De system som finns är M-system, R-system och U-system. Läs mer om de olika systemen på vår sida om Stryktipset.

Betting på transfers

Transfer betting, eller transfer odds, innebär att du lägger odds på spelare som du tror kommer att lämna sin klubb. Denna form av betting är alltid lika spännande då det under ett transferfönster ofta går en hel del rykten om vilka spelare som kommer att byta klubb.

Under ett transferfönster, vilket sker under sommaren och i januari, tar klubbarna chansen att stärka sina lag, täcka upp för eventuella skador i laget och givetvis sälja sådana spelare som inte lever upp till den kvaliteten som laget vill uppnå. Det är ibland även möjligt att betta på övergångar av fotbollsmanagers.

Om en spelare du satsat på hos ett svenskt spelbolag sedan faktiskt lämnar sin klubb går ditt spel in och du kan plocka ut en skattefri vinst. Ett svenskt spelbolag som erbjuder betting på överföringar är Unibet.

Premier League tabell 2023/ 2024

Spelschema Premier League 23/24

När börjar Premier League då egentligen? Den första matchen spelas redan den 11 augusti mellan fjolårets mästare Manchester City och Burnley som de möter i premiärmatchen. Nedan hittar du ett fullständigt PL spelschema 23/24. Spara gärna denna sida som bokmärke för att alltid ha snabb tillgång till ett pålitligt schema över Premier League matcherna.

Spelbolag med odds på Premier League
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

4.
Casin​ostug​an Sport
Bonus:
600kr100 Free Spins
200SEK FreeBet

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

5.
Snabbare Sports
Bonus:
2500kr+ 200 Free Spins

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

Vilken TV-kanal sänder Premier League?

Du som gillar engelsk fotboll och vill kunna se Premier League på TV kan göra det på Viaplay. För att ha tillgång till Premier League matcherna behöver du ha Viaplay Total-paketet som innehåller Premium Sport.

Du kan också se Premier League utan Viaplay då vissa spelbolag med odds på Premier League 23/24 erbjuder live streaming.

Alla Premier League bettingtips

Wolves - Manchester United (1 feb 2024)Vem kammar hem segern när Wolves välkomnar Manchester United till Molineux Stadium den 1 februari?
Vår prognos: Wolves vinner
Chelsea - Liverpool (13 aug 2023)I detta Premier League-möte möts två lag som har gjort stora framsteg på den offensiva fronten på sistone.
Vår prognos: Oavgjort & båda lagen gör mål
Tottenham - Man United (19 aug 2023)Tottenham vs. Man United är en match mellan två lag i förändring. Det bör bli en underhållande match mellan jämbördiga motståndare.
Vår prognos: Oavgjort
Brighton - West Ham (23 aug 2023)Både Brighton och West Ham har varit produktiva målskyttar på sistone och detta kan bli ett målrikt toppmöte med värdarna som vinnare.
Vår prognos: Brighton vinner med över 3,5 mål
Arsenal - Man Utd (3 sep 2023)Denna toppmatch bör bli en fartfylld historia. Vi förväntar oss många kniviga situationer i båda straffområdena.
Vår prognos: Seger för Arsenal & Över 2,5 mål
Arsenal - Tottenham (24 sep 2023)Tottenham är överraskande på topp den här säsongen, men norra London-derbyt kommer att sätta tonen för Spurs.
Vår prognos: Arsenal vinner & Över 2,5 mål
Tottenham - Liverpool (30 sep 2023)I denna toppmatch möts två formstarka Premier League-giganter som fortfarande är obesegrade under säsongen så här långt.
Vår prognos: Seger för Liverpool & båda lagen gör mål
Arsenal - Man City (8 okt 2023)Pep Guardiolas stjärnensemble är under press i toppmötet mot Arsenal efter den pinsamma missen mot Wolverhampton och det tidiga uttåget i engelska Ligacupen.
Vår prognos: Seger för Man City & båda lagen gör mål
Tottenham - Fulham (23 okt 2023)Spurs har haft en otrolig och oväntad start på säsongen 2023/24, medan motståndarna Fulham hade det sjätte bästa bortafacit i EPL förra säsongen.
Vår prognos: Seger för Tottenham
Man United - Man City (29 okt 2023)Inget av lagen är i toppform inför Manchesterderbyt, men kommer Man City att leva upp till sin favoritstatus eller kan United förlänga sin segersvit på tre raka segrar?
Vår prognos: Seger för Man City
Tottenham - Chelsea (6 nov 2023)Chelsea kämpar i den nedre halvan av tabellen men har presterat bättre än vad deras resultat antyder. Men kan de vinna hemma hos ligaledarna eller kommer Spurs att fortsätta sin sagolika start på säsongen 2023/24?
Vår prognos: Oavgjort
Chelsea - Man City (12 nov 2023)Söndagen den 12 november möter Chelsea Man City hemma på Stamford Bridge Stadium, men har de en chans mot ligaledarna?
Vår prognos: Seger för Man City
Man City - Liverpool (25 nov 2023)Lördagen den 25 november möter Manchester City Liverpool på hemmaplan. Lagen toppar EPL-ligan, men har Liverpool en chans mot ligaledarna?
Vår prognos: Seger för Man City & båda lagen gör mål

Vanliga frågor & svar om Premier League

Vilka erbjuder odds på Premier League?

Premier League är en av världens mest populära fotbollsligor. Därför går det att satsa på den på alla möjliga oddssajter. Vi rekommenderar dessa bästa sajter med svensk licens:

 1. Fastbet Sport
 2. SpeedyBet Sport
 3. Expekt Sport

Vilka kanaler visar Premier League?

Premier League visas på Viaplay och kanaler från V sport, series & film. Du kan dock även live streama Premier League på många oddssajter på nätet.

Var spelas Premier League?

Premier League spelas runtom i England. Alla lag spelar mot alla lag, en hemmamatch och en bortamatch. Därför spelas matcherna i de städer där lagen kommer från.

När börjar Premier League 23/24?

Premier League 23/24 drar igång den 11 augusti 2023.

Vem vann Premier League 2023?

Vinnare av Premier League 2023 var Manchester City som vann tävlingen för tredje gången i rad.

Hur många matcher är det i Premier League?

Totalt spelas 380 matcher i varje säsong av Premier League. Totalt deltar 20 lag och varje lag spelar 38 matcher. 19 matcher spelas på hemmaplan och resterande matcher borta.