Stryktipset – din bästa guide 2023

Ett av våra betting tips är att fokusera på en enda sport. Detta är det bästa sättet att lära sig mycket och därför få bättre sannolikhet att pricka in exempelvis stryktipset resultat. Stryktipset tips består vanligtvis av engelsk fotboll i olika cuper och ligor. För det mesta är det stryktipset lördag som gäller. Här skriver vi mer om svenska spel stryktipset.

Spela på Stryktipset hos dessa 3 svenska spelbolag
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. stodlinjen.se | spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här

Introduktion till odds

Stryktipset logga

Inom odds finns det såklart mycket mer än bara tipstjänst stryktipset. Varför just svenskaspel stryktipset blivit så populärt är kanske de ovanligt höga vinsterna som delats ut under årens lopp. På https://www.expressen.se/premium/nyheter/oskars-unika-metod-har-tjanat-miljoner-pa-betting1/ kan du läsa om Oskar Block, som har tjänat flera miljoner på betting. Kom bara ihåg att det inte är alla som vinner. Det går att vinna mycket på rätta stryktipset och annan betting, men det går tyvärr också att förlora mycket. Med tanke på detta är det viktigaste att alltid spela lagom mycket, både på stryktipset tips svenska spel och på andra odds.

Vår expert rekommenderar att alltid ställa upp en budget. Om du spelar på en sajt med licens i Sverige får du hjälp med detta genom de så kallade spelgränserna. Om du spelar på en sajt utan licens i Sverige är detta däremot inget måste. Du kan också spela på flera olika sajter. Det bästa är i vilket fall som helst att du själv sätter upp en budget för ditt spelande. Även om de svenska sajterna kan hjälpa dig på många sätt är det till syvende och sist ditt eget ansvar att se till att du spelar lagom mycket. Kom också ihåg att du kan ta hjälp av Spelpaus som en sista utväg, om det skulle behövas. För det mesta behövs dock inte detta, utan de flesta spelarna kan hålla sig inom gränserna för ansvarsfullt spelande. Om du skulle känna dig osäker kan du alltid fylla i det självtest som erbjuds. Här får du sexton påståenden om ditt spelande. Genom att fylla i till vilken grad dessa påståenden stämmer för dig får du inom några minuter svar på hur ditt spelande egentligen ser ut. Även om du tror att du har full koll kan det i vissa fall vara bra att få en bild från någon utomstående.

Vad är Stryktipset?

Stryktipset svenska spel omfattar alltså olika fotbollsligor och -cuper i England. För det mesta är det stryktipset lördag som gäller. Det finns dock vissa undantag. Om det till exempel är sista omgången i Premier League kan det hända att stryktipset vill kunna få med alla matcher på kupongen. Då kan det istället bli spelstopp på en söndag. Läs för att bättre förstå om det är en slags betting som passar för dig. Genom att tippa stryktipset behöver du gissa resultat stryktipset för tretton olika matcher. Du behöver inte försöka klura ut exakt stryktipset resultat idag. Det räcker istället med rätta stryktipset 1x2. Precis som i andra sorters odds och betting representerar 1 en hemmaseger, 2 en bortaseger och X en oavgjord match. För att vinna behöver du tio, elva, tolv eller tretton rätt. Detta beror litegrann på spelets omsättning och hur de andra spelarna valt att satsa sina pengar.

Det är lika enkelt att spela stryktipset som de flesta andra 1X2-spelen. Bredvid varje match hittar du tre rutor som markerats med 1, X eller 2. För att fylla i ditt stryktipset förslag klickar du i den ruta som representerar ditt val, nämligen hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Du har möjlighet att helgardera eller halvgardera dig om du vill. Detta gör du i så fall genom att klicka i alla tre eller två av rutorna. Du betalar mer för detta, men får samtidigt större chans till rätt stryktipset tips resultat. När du klickat i rutorna för alla tretton matcher är du färdig med din rad. Det enda som är kvar är att betala. Därefter kan du kolla in en rättningsmall stryktipset. Detta kan du antingen göra genom stryktipset liverättning eller genom att rätta stryktipset online efteråt. I vilket fall som helst kan du vara lugn att du inte kommer att missa din stryktipset utdelning om du skulle ha stryktipset rätta.

För ännu större utdelning stryktipset kan du lägga till tilläggsspelet Sportkryss. Du kanske känner till dess föregångare Joker. Sportkryss är tillgängligt på både Måltipset och Stryktipset idag. Till skillnad från stryktipset system rättning som beror på både tur och skicklighet påverkas Sportkryss bara av slumpen. Du väljer om du vill satsa 10, 20 eller 30 kronor på ett sjusiffrigt nummer. Direkt efter spelstopp för stryktipset live dras detta sjusiffriga nummer. Du vinner med så lite som två rätt. Din vinst blir dock större ju fler rätt du har. Även storleken på din insats påverkar såklart storleken på en eventuell vinst. Med Sportkryss finns faktiskt chansen att vinna så mycket som 30 miljoner kronor! Och detta är förutom vinstchansen i själva Stryktipset!

Om du lagt ett spel, med eller utan Sportkryss, och ångrar dig kan du annullera ditt spel fram till en minut efter spelstopp på nätet. Om det är hos ett ombud måste du däremot ta dig tillbaka till ombudet. Annulleringen måste nämligen göras i samma terminal. Detta är såklart inte särskilt praktiskt. Rent allmänt är det mer praktiskt att spela på nätet, då det är tillgängligt när och var du vill.

I en del fall kan en hel omgång i Stryktipset annulleras. Detta sker om minst sju matcher ställs in och inte kommer att spelas inom omgången. När en match ställs in körs den med ett lottat resultat. Om det är minst sju stycken inställda matcher anses detta dock vara för många och insatserna för hela omgången betalas tillbaka till spelarna. Om det är färre än sex matcher räknas de däremot med lottade resultat. Detta gäller även för andra sorters odds. För just Stryktipset är det dock lite annorlunda. Utfallen ges vissa enheter med grund i något som kallas för Tio Tidningars Tips. Detta är sportjournalister som arbetar på just tio olika tidningar, till exempel expressen stryktipset. De tippar var sin enkelrad. Utifrån deras tippning får de olika matcherna ett nummer. Efter spelstopp dras direkt ett nummer av en slumptalsgenerator. Det är sedan detta nummer som räknas som det lottade resultatet. Alla matcher lottas varje gång, även om det i själva verket inte är alla som används. Om en match inte kommer att spelas inom omgången kan det lottade resultatet oftast ges ut inom en trekvart. Ibland kan det dock ta längre tid, så länge det inte är säkert om matchen kommer att spelas inom tipsomgången eller ej.

Inom Stryktipset erbjuds också stryktipset system. Detta kan hjälpa dig om du vill kunna hel- eller halvgardera dig genom att fylla i mer än ett resultat per match. För att spela med ett system väljer du bara vilket system du vill spela och betalar. De systemen du har att välja mellan kallas för M, R och U. M ger dig möjlighet till några hel- eller halvgarderingar. Det är som att spela ett antal enkelrader i en kupong. R är ett mindre system med färre rader. (R = reducerat) Med R blir vinstchansen lägre än M, vilket inte är så bra. Samtidigt blir dock insatsen lägre, vilket är bra. U är en sorts variant av R. Här finns också en utgångsrad. Detta gör att du kan påverka teckenfördelningen på nyckelraderna genom att sätta ett utgångstecken på dina hel- och halvgarderingar.

I just Stryktipset har du även möjligheten att välja Reducera fritt. Detta innebär att du styr såväl pris som radfördelning. Du väljer radfördelning, så genereras raderna slumpmässigt. Detta ger dig större möjlighet att bygga ditt system enligt din egen analys. Du väljer också exakt pris och det är enklare än de andra systemen.

Vad ska jag tänka på när jag spelar på Stryktipset?

För att öka dina vinstchanser på Stryktipset råder vår expert dig att läsa olika stryktipset tips förslag. Du hittar dem på många olika ställen, såsom stryktipset aftonbladet, stryktipset expressen, stryktipset flashback och tipper stryktipset. Du kan också ta hjälp av inbyggda expert stryktipset. För att göra det klickar du på Xperten. Detta är dock inte netto ett experttips. Det är en kombination av en experts tips och slumpen. Om du istället vill skapa din egen uppfattning klickar du på lagens namn för att få fram nyheter, statistisk, analyser med mera. Om du vill ändra den informationen du får upp klickar du på Tipsinfo och väljer där.

För att få en ännu roligare upplevelse med Stryktipset tipsar vår expert om två saker. För det första kan du beställa en 13-tröja om du får alla tretton rätt. För det andra kan du utmana dina vänner i så kallade Stryktipset League. Här skapar du ligor och bjuder in de du vill utmana. Det lägger till en mer social vinkel på ditt spelande. Och du har såklart också möjligheten att visa dina vänner hur duktig du är på betting!

Vad kan jag satsa på mer än Stryktipset?

Efter ett tag med att spela stryktipset kanske du helt enkelt tröttnar på tipstjänst stryktipset. Om detta händer dig har vår expert några tips att dela med sig av. Om du vill testa något som är ganska likt Stryktipset har du Måltipset, Topptipset och Europatipset att välja mellan. Det finns också flera andra sporter att tipsa på, till exempel hästar i trav och galopp. Ytterligare roliga spel på nätet är alla de casinospel som erbjuds, såsom poker, blackjack, roulette och slots. Lycka till och mycket nöje med ditt spelande!