Livebetting: guide till att lyckas med din live betting 2024

Vad vore en betting guide utan att ta upp livebetting? Inte särskilt betydelsefull antagligen. Det är roligt med vanlig betting, men ännu mer spännande med live betting. Här får du svar på frågor som: Hur fungerar livebetting? Du kan också se vilka sporter live odds erbjuds i, vilka olika satsningsmöjligheter som finns och mycket mer. Välkommen till vår sida om betting live!

Bästa bettingsajter 2024:
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Livebetting – Vad är det?

live-betting live-betting

Livebetting, odds live eller andra liknande uttryck betyder alla en och samma sak. Det handlar om möjligheten att satsa på någonting under tiden det pågår. Inom vanligt odds är detta möjligt i ett större perspektiv. Du kan till exempel satsa på att Sverige kommer att vinna hela VM i ishockey under tiden turneringen pågår. Detta är inte vad som menas med livebetting. Livebetting är istället under tiden en viss match pågår. I live odds Allsvenskan till exempel kan du satsa i en match mellan AIK och IFK Göteborg under tiden de två lagen spelar mot varandra. Detta ger en annan sorts spänning än traditionell, eller så kallad pre-match betting, där du satsar innan matchen sätter igång.

Bästa livebetting sidan – vilken är det?

Det är lite svårt att säga vilken som är bästa livebetting sidan. Det beror på en del olika saker. Vad gäller just bettingen i sig beror det till exempel på vilka sporter du vill kunna satsa på. Detta är inte exakt samma på olika live betting sidor. Det beror också på om du vill ha specifika satsningsmöjligheter som Asian handicap live betting. Du kanske letar efter live betting odds som är högre än på andra sajter. Detta är faktiskt möjligt. En del sajter erbjuder så kallade höjda eller boostade odds. Detta innebär att de ger högre odds på vissa utvalda resultat.

I valet av den sajt som är just bäst på livebetting kan det vara värt att jämföra om det finns boostade live odds eller inte. Du kan också fundera över om det är viktigt för dig med livebetting tips på den sidan du spelar på. En del sajter erbjuder live betting tips, men inte alla. Om du tittar på exempelvis live odds svenska spel finns det tips och råd, medan andra sajter inte har något sådant överhuvudtaget. I så fall kan du istället läsa dina betting tips live på någon annan sport- eller nyhetssajt. Vi anser inte att detta är ett kriterium för bäst livebetting, men det är givetvis du som avgör vad som är som viktigast för dig.

Det vi istället tycker är viktigast av allt är att det är en trygg och säker sajt. Genom att bara spela på sajter med svensk licens kan du känna dig trygg. Detta ger säkert, pålitligt och ansvarsfullt spelande. Det medför också betalningsmetoder som är säkra samt snabb och enkel registrering med BankID. Det är såklart numera inte endast svenska spel live odds som fungerar på detta sätt. Det finns mängder med bettingsajter med svensk licens att välja mellan. Alla sajter du hittar här hos oss har licens i Sverige.

Bästa bettingsajter 2024:
1.
Fast​bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

2.
Speedy​Bet Sport
Bonus:
1000kr

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3.
Expekt Sport
Bonus:
1500kr
1500 SEK

18+ år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. stodlinjen.se.Regler & Villkor

Live odds – vilka sporter erbjuds det i?

Live odds erbjuds i många sporter. Om du till exempel tittar på livebetting svenska spel har du flera alternativ att välja mellan. Du ser bland annat live odds fotboll, tennis och cricket. Om du går in på andra sajter kan du även hitta alternativ som esport live betting och cs go live betting. Det beror helt enkelt på vilka sporter som pågår just för tillfället. Här är en lista på några sporter som erbjuds med live betting. Det kan dock finnas ännu fler sporter, beroende på vad som arrangeras. Du hittar bland annat följande live betting:

 • Live fotboll
 • Live tennis
 • Live bordtennis
 • Live cricket
 • Live ishockey
 • Live virtuella sporter
 • Live basket
 • Live amerikansk fotboll

Odds live – vilka olika sorters satsningar erbjuds?

Förutom att du kan satsa i många olika sporter finns det också flera olika satsningsmöjligheter. Med tanke på att bettingen sker under tiden en match pågår öppnas nya möjligheter upp. Istället för att bara satsa på vem som gör flest mål kan du till exempel satsa på vem som gör nästa mål. Detta är givetvis inte möjligt om du satsar före en match. Det finns mängder med olika satsningar inom live betting. Några av de mest omtyckta är följande:

 • 1X2
 • Vinnare
 • Slutresultat
 • Fulltid
 • Halvtid
 • Halvtid/fulltid
 • Totalt antal mål
 • Båda lagen gör mål
 • Totalt antal mål av ett lag
 • Totalt antal mål första halvlek
 • Handicap första halvlek
 • 3-vägshandicap första halvlek
 • Båda lagen gör mål första halvlek
 • Totalt antal mål för ett lag första halvlek
 • Korrekt resultat första halvlek
 • Andra halvlek
 • Totalt antal mål för ett lag andra halvlek
 • Totalt antal mål andra halvlek
 • Nästa mål
 • Nästa hörna
 • Nästa gula kort
 • Handicap
 • 3-vägshandicap

Live betting – hur fungerar bettingen tillsammans med live streaming?

Live betting är riktigt roligt och spännande. Det finns en sak som kan göra bettingen ännu mer spännande. Detta är live streaming. För att kunna se de största sportevenemangen krävdes förr dyra tv-kanaler. Numera behöver du ingen tv för att se dem, utan det sker på nätet. Det kan dock fortfarande kosta en hel del. Många bettingsajter erbjuder precis samma sak, i form av live streaming. Du får möjligheten att se de bästa matcherna och evenemangen i realtid. Du kan se matcherna i ett fönster och satsa på dem i live betting i ett annat. De olika sajterna har varierande regler vad gäller åtkomsten till live streaming. En del sajter kräver bara att du är inloggad på ditt konto. Andra kräver att du har en viss summa pengar på ditt konto. Ytterligare andra kräver att du lägger en satsning på just den matchen du vill se. Kolla vad som gäller på sajten du vill spela. Om du inte riktigt förstår reglerna kan du alltid fråga kundtjänsten.

Live betting odds – vilka fördelar kan det finnas med att spela på mobilen?

Den enda gången det kan vara lite svårare med live streaming är om du spelar på mobilen. Om din uppkoppling mot nätet inte är så bra kan streamingen hacka. Detta har dock ingenting med själva spelbolaget att göra. Det beror bara på var du befinner dig.

Spel på mobilen har dock flera andra fördelar. För det första kan du betta på mobilen när du fysiskt befinner dig på en match. För det andra har många spelbolag utvecklat bra appar för bettingen. Om du tackar ja till notifieringar från appen kan du få mycket extra nöje med ditt spelande. Du kan ställa in dina favoritlag, -sporter och liknande. Varje gång det händer något intressant får du ett meddelande om det. Om du till exempel satsat i en match kan du ta emot ett meddelande varje gång det blir mål i den matchen. Du behöver inte sitta och titta på själva matchen, utan kan ändå lägga ett live bet baserat på vad som händer i matchen – suveränt!

Vanliga frågor och svar om Livebetting

Vad är livebetting?

Livebetting betyder helt enkelt att du satsar på en match under tiden den pågår. Detta öppnar upp för fler satsningsmöjligheter, såsom nästa hörna och inte bara totalt antal hörnor i matchen.

Varför ska jag spela på livebetting?

Många spelare upplever att livebetting är mer spännande än vanlig betting, med tanke på att det händer i realtid. Dessutom har du möjligheten att se hur matchen verkar gå och på så sätt eventuellt ha större chans att tippa rätt.

Var spelar jag livebetting på bästa sätt?

Livebetting erbjuds på de flesta oddssajterna. Det viktigaste är att sajten har en svensk licens. Vi rekommenderar också att du spelar på mobilen med en app som ger dig notifieringar med alla de viktigaste händelserna i matcherna du vill följa. De bästa sajterna för livebetting just nu är:

 1. Fastbet Sport
 2. SpeedyBet Sport
 3. Expekt Sport

Här kan du läsa om flera andra typer av odds och betting: