Muchbetter sport 2023

Muchbetter är en mobilorienterad betalningslösning som funnits på den svenska marknaden sedan 2018. Det är en e-plånbok likt Skrill och Neteller, men deras lösning med mobilapp liknar i sin tur betalningsmetoder som Zimpler till exempel. Lär dig mer om Muchbetter sport nedan, hitta din bästa Muchbetter bettingsida och mycket mera.

Svenska spelbolag som erbjuder Muchbetter
1.

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

3 fakta om Muchbetter

Kan jag göra insättning med Muchbetter på svenska bettingsidor?

Ja, metoden är godkänd på svenska bettingsidor. Det är dock inte alla spelbolag som erbjuder din, vi rekommenderar dig att dubbelkolla i samband med att du väljer spelbolag.

Måste jag ladda ned något för att använda Muchbetter?

Du måste ladda ned deras app innan du kan skapa ett konto. Det gör du var du vanligtvis laddar ned appar, så som Google Play eller App store.

Kostar det något att använda Muchbetter?

Det är gratis att ladda ned appen och att skapa konto. Vissa typer av transaktioner kan komma med avgifter. Det framgår alltid i appen om det är kostnadsfritt eller om det kommer kosta dig något.

Vad är Muchbetter sport?

Muchbetter

Much Better är en e-plånbok som du kan göra transaktioner till och från. Vid en första anblick påminner Much Better sport om metoder som Skrill eller Paypal. Men då lösningen bygger helt på mobil teknik, som Zimpler, går de ej att jämföra helt och hållet. 2018 lanserades www.muchbetter.com på den svenska marknaden och de blir en allt vanligare syn på svenska bettingsidor.

Tekniken är dock ej speciellt framtagen för online spelande, vilket innebär att du kan använda Muchbetter var som helst på nätet, i samband med köp. Du kan även genomföra transaktioner mellan 2 privatpersoner.

Det är viktigt att vara medveten om att Muchbetter inte erbjuds på svenska ännu, utan appen är på engelska. Dessutom erbjuds inte SEK heller, utan du kommer se dina pengar i EUR. Du överför från ditt svenska konto som vanligt, och dina pengar kommer växlas per automatik till euro. Samma överföring sker automatiskt vid uttag. Växlingskursen är alltid fördelaktig.

Bästa bettingsajter med Muchbetter

Det är inte ännu alltför många bettingsidor som accepterar Muchbetter tyvärr. Men vi ser att metoden blir alltmer vanlig hos svenska bettingsidor också. Nylanserade bettingsidor, som Betinia till exempel, väljer allt oftare att ha Muchbetter bland sitt utbud av betalningsmetoder.

Bästa bettingsidor med Muchbetter:

För att kunna göra en Muchbetter överföring på en bettingsida behöver du först och främst ladda ned en Muchbetter app, i antingen App store eller Google Play. Sedan behöver du se till att du har tillgängliga medel på ditt Muchbetter konto. Det är allt som krävs för att använda metoden.

För att göra din överföring väljer du metoden på bettingsidans betalningssida. Fyll i ditt mobilnummer du har registrerat Muchbetter kontot med, och öppna sedan din app och följ instruktionerna på skärmen. Svårare än så är det ej.

Allt som krävs är en Muchbetter app

Som nämndes ovan räcker det med en Much better app för att använda sig av metoden. Du skapar ett konto med några få korta steg.

Du kan använda dig av olika metoder för insättningar och uttag från Muchbetter. För insättningar kan du välja mellan Bitcoin, banköverföring eller VISA / Mastercard. Minsta insättning ligger på 100 kr.

Vid uttag kan du välja mellan Bitcoin, SEPA banköverföring eller IBAN banköverföring.

Det kan tillföras avgifter i samband med dina transaktioner, likväl som det finns kostnadsfria alternativ också. Vi rekommenderar dig att kontrollera eventuella avgifter innan du godkänner transaktionen.

Om du så önskar kan du även beställa ett virtuellt Muchbetter Mastercard, vilket gör att du kan genomföra köp antingen online. Om du lägger till ditt virtuella Mastercard i din plånbok i din telefon kan du även genomföra köp i fysiska butiker så länge butiken accepterar Mastercard. Du kan även beställa en nyckelbricka (key fob) för att genomföra kontaktlösa betalningar i fysiska butiker. Denna kommer med en engångskostnad.

Registrera ett konto hos Muchbetter:

 • Ladda ned appen där du alltid laddar ned appar
 • Öppna appen
 • Fyll i en önskad 4-siffrig kod
 • Fyll i ditt telefonnummer. Glöm ej att uppge din landskod
 • Fyll i den kod du just fick i ett verifierings-SMS
 • Fyll i efterfrågade uppgifter kring den betalningsmetod du vill använda för att fylla på ditt Muchbetter konto
 • Gör din första överföring

Kan du göra ett Muchbetter uttag?

Det är enkelt och smidigt att genomföra en Muchbetter betalning. Men går det att göra ett Muchbetter uttag från en bettingsida? Det korta svaret är Ja. Muchbetter är en metod som du kan använda både vid insättning och uttag på en spelsida. Att göra uttag är lika tryggt och säkert som insättningar.

Det är vanligtvis helt kostnadsfritt att använda sig av Muchbetter som betalningsmetod på en bettingsida. Men det kan variera från sida till sida. Däremot brukar det framgå klart och tydligt om bettingsidan väljer att ta en avgift för antingen insättningar eller uttag.

De topp 2 bästa bettingsidorna med Muchbetter
1.

18+ år. | Endast nya spelare l Minsta insättning 100 kr. l Spela ansvarsfullt. l Regler och villkor gäller. Stödlinjen.se. stodlinjen.se

Fördelar och nackdelar med Muchbetter

Som med alla betalningslösningar kommer Muchbetter med både för- och nackdelar. Det går inte att komma ifrån.

Fördelar med Muchbetter:

 • Snabba, enkla och trygga transaktioner
 • Stödjer både insättningar och uttag på bettingsidor
 • Banköverföringar är kostnadsfria
 • Du har alltid Muchbetter med dig, i mobilen

Nackdelar med Muchbetter:

 • Avgifter för transaktioner kan komma att dras
 • Ej lika lätt att hitta metoden hos bettingsidor, som med andra mer etablerade betalningslösningar
 • Appen erbjuds ej på svenska, likväl kan du ej välja SEK som valuta.

Muchbetter recension – sammanfattning

Vi har nu nått slutet av vår Muchbetter recension och det är dags för en sammanfattning. Vi är över lag imponerade av metoden. Vad som drar ned betyget är det faktum att vi inte kan sätta upp ett konto i SEK, likväl som det faktum att det inte är alltför många bettingsidor som erbjuder metoden ännu. Detta är dock något vi tror kommer att ändras inom en relativt snar framtid. Metoden är så pass enkel att använda, så vi tror tillgängligheten kommer att breddas snart.