Tips för Österrikes Grand Prix: F1 World Championship

Österrikes Grand Prix Formula 1 Championship Österrikes Grand Prix Formula 1 Championship
TävlingÖsterrikes GP 2023
TidSöndag den 2 juli 2023 kl. 14.00
Vår prognosSeger för Max Verstappen
Odds1.37 (Få 1.37 x insats vid vinst)
SpelbolagMr Green Sport
Seger för Max Verstappen
Bästa odds
1.
Mr Green Sport
Odds : 1.37
Om Verstappen vinner kommer du vinna 1.37 x insatsen
Bonus:
500kr

+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr | Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet | Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Gilltig i 60 dagar. stodlinjen.se

2.
Uni​bet
Odds : 1.37
Om Verstappen vinner kommer du vinna 1.37 x insatsen
Bonus:
100kr

18+. Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt. stodlinjen.se

3.
William Hill
Odds : 1.37
Om Verstappen vinner kommer du vinna 1.37 x insatsen
Bonus:
500kr

+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr | Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet | Bonus-Regler och Villkor gäller | Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela AnsvarsfulltGilltig i 60 dagar. stodlinjen.se

Oddset kan komma att ändras (16/06/2023)

De viktigaste punkterna inför Österrikes Gran Prix

  • Max Verstappen har radat upp segrar sedan starten av säsongen. Han har nu vunnit 5 av de 7 lopp han har tävlat i sedan starten av året och är för närvarande i topp i förarställningen i Formel 1 VM.
  • Efter en turbulent start på säsongen, präglad av ett antal dåliga prestationer, lyckades Lewis Hamiltons och George Russells Mercedes till slut komma 2:a och 3:a i Spaniens GP, vilket bådar gott inför ett hett race i årets upplaga av Österrikes Grand Prix.
  • Efter den nionde omgången av F1 VM leder Red Bull konstruktörsställningen. Med fantastiska prestationer från Verstappen och Pérez ser tillverkaren ut att vara på god väg att göra en dubbel förar- och tillverkartitel 2023.

Information om Österrikes Grand Prix

Formula 1 Grosser Preis von Österreich Formula 1 Grosser Preis von Österreich

För denna 11:e etapp av världsmästerskapet i Formel 1, tar vi oss till Spielberg Circuit. Denna bana är även känd som Red Bull Ring. Den renoverades av Hermann Tike och här kommer vi att få se en potentiell revansch för Hamilton eller Verstappens dominans över sporten.

Spielberg Circuit är 4,318 km lång. Layoutens tekniska karaktär innebär att förarna måste vara mycket bra för att vinna. Banan består av åtta kurvor som kräver en hel del kontroll och fyra raksträckor som kommer att sätta bromsarna på prov.

Österrikes Grand Prix odds

Att spela på Österrikes Grand Prix innebär att spela på ett lopp som förmodligen kommer att avgöra utgången av förarnas världsmästerskap. Antingen kommer Verstappens dominans att bekräftas, eller så återtar Lewis Hamiltons sin forna form.

En annan anledning att placera onlinespel på Österrikes Grand Prix är att Red Bull hoppas kunna bekräfta sin ledning över sina rivaler i konstruktörernas ställning. Så det verkar som att Red Bull-gruppen är i bra form för detta F1-världsmästerskap.

Verstappen tog sin tredje raka seger i Barcelonas Grand Prix och har nu 5 segrar på 7 lopp sedan säsongsstarten och 177 poäng. Hamilton är rankad 4:a med 87 poäng, långt bakom Verstappen och hans teamkollega Perez.

Formel 1-säsongen har ännu inte nått sitt slut. Det kommer därför att bli intressant att lägga ett odds på Österrikes Grand Prix. Duellerna fortsätter, med vissa förare som gradvis återfår poäng, medan Red Bull redan har en betydande ledning i konstruktörernas ställning.

Notera: Oddsen är aktuella i samband med att detta speltips publicerades. De kan ha ändrats sedan dess.

 Mr GreenBethardWilliam Hill
Max Verstappen vinner1.371.371.37
Sergio Perez vinner8.008.008.00
Alonso Fernando vinner13.0013.0013.00
Lewis Hamilton vinner13.0013.0013.00
Carlos Sainz26.0026.0026.00

Österrikes Grand Prix Prediction: Vår slutsats

Max Verstappen har redan vunnit 5 av de 7 lopp han har tävlat i hittills denna säsong, och hans seger i Spaniens Grand Prix var hans tredje i rad (Miami GP i USA, Monaco GP i Frankrike och Barcelona GP i Spanien). Sedan starten av säsongen har holländaren haft full kontroll över sina lopp och lämnat sina rivaler praktiskt taget utan chans att sätta honom i trubbel. Inför årets GP i Österrike är han klar favorit och om inget oförutsett inträffar är det svårt att se hur han skulle kunna missa segern.

Vid sidan av honom skulle hans teamkollega Sergio Perez vilja radera de dåliga minnena från Spaniens GP, under vilken han helt misslyckades och slutade precis utanför pallen. Perez är för närvarande tvåa i förarställningen. Max Verstappens och Sergio Perez prestationer bekräftar Red Bulls återkomst till toppen och dess totala dominans framför de andra tillverkarna.

Fernando Alonso, som ligger trea i förarmästerskapet, har varit på gång sedan säsongen inleddes. Faktum är att den spanske föraren har gjort den ena bra prestationen efter den andra. Han slutade trea i Monacos GP, efter en lysande prestation i kvalet, till den grad att han ansågs vara favorit framför Verstappen i Spaniens GP. Det här är den bästa säsongsstarten för den här föraren sedan hans glansdagar och med tanke på hans senaste prestationer kan Alonso överraska många och ta åtminstone en pallplats, om inte seger.

Mercedes-teamet och dess två förare Lewis Hamilton och George Russell fann nytt liv i Spaniens GP. Efter en katastrofal start på säsongen lyckades dessa två förare ta andra och tredje plats i Barcelona. Dessa prestationer förebådar förmodligen Mercedes pånyttfödelse och slutet på dess mekaniska problem. Om detta visar sig vara fallet kommer den andra halvan av mästerskapet att bli mycket händelserik och full av vändningar.

Förutom dessa förare finns det många andra outsiders som hoppas kunna sätta sin prägel på Österrike i GP Österrike. Dessa inkluderar förarna Carlos Sainz och Charles Leclerc från Ferrari-teamet, och Esteban Ocon och Pierre Gasly från Alpine-teamet. Men den senare kommer först att behöva göra en bra uppvisning i GP Montreal i Kanada.

🏁 Vår prognos för Österrikes Grand Prix är därför att Max Verstappen vinner igen, följt av Hamilton. Vi måste dock hålla ett öga på förarna Pérez (Red Bull), Alonso (Aston Martin) och Russell (Mercedes), för en kamp om tredje plats.

Seger för Max Verstappen